4 september starten de lessen

Op maandag 4 september beginnen de lessen weer. Er staan dit seizoen een paar wijzigingen op het programma:

Sportfit

We starten gedurende de maand september op maandagmorgen om 9 uur met één groep. Vanaf 2 oktober gaan we dan in twee niveaugroepen verder. Lees verder

Kleutergym

De nieuwe juf heeft op het laatste moment  afgezegd vanwege andere werkzaamheden en zo zaten wij dus even met de handen in het haar. Harmen Woudenberg helpt ons met behulp van Erin Bouwhuis een tijd uit de brand, totdat we een andere trainer hebben gevonden.

Gymnastiek jeugd

We hebben besloten om de selectiegroep te vervangen door een springploeg. Voor het turnen worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld en daarnaast kunnen ze zelf kiezen om de springploeg erbij of apart te doen.

Volleybal heren

De heren zijn gepromoveerd naar de tweede klasse en moeten nu drie sets winnen om een wedstrijd te pakken. Dat betekent dus langere wedstrijden, waardoor we het hele competitieschema om hebben moeten gooien. De heren spelen nu de vroege wedstrijden en de dames zijn na de wedstrijd van heren 2 aan de beurt. Ook andere mensen zullen nu moeten gaan fluiten, omdat de heren van heren 1 daardoor niet meer beschikbaar zijn.

De overige sporten gaan op de oude voet verder. We wensen iedereen een heel fijn sportseizoen…