50 Deelnemers gyminstuif

Bijna hadden we geen medewerking verleend aan het organiseren van een gyminstuif in het kader van Westerveld Moves. Een klein misverstand. Maar gelukkig konden we nog op tijd schakelen en meedenken over de opzet.

Uiteindelijk kwamen er 50 kinderen op een regenachtige woensdagmiddag naar Sporthal de Spronk om een middag heerlijk te komen bewegen. En het mooiste was dat de gyminstuif precies gepland stond in de week dat Sporthal De Spronk de Airtrack kon uitproberen. Dat kwam mooi uit.

De Airtrack – onderdeel van het parcours

Een Airtrack is een met lucht gevulde lange mat, waar je geweldig op kunt springen. En dat lieten de 50 kinderen wel zien.

Warming up op muziek

Alice Scalise, die bij ons de aerobic lessen verzorgd, was ingeschakeld om te zorgen voor een warming up op muziek. Zoals altijd deed ze dat vol passie en inzet, waardoor de kinderen al snel in de stemming kwamen voor een heerlijk middagje bewegen.

Smoothies in de kantine

Lammie en Roelof van De Spronk hadden gezorgd voor heerlijke smoothies. Dat was nog eens wat anders dan ranja – en een stuk gezonder… overzicht met de airtrack kantine met smoothies Alice 2