Dansen en gymnastiek senioren gestopt

Helaas moeten wij mededelen dat mede als gevolg van de  Corona beperkingen wij dit jaar gestopt zijn met het geven van danslessen aan kinderen en gymnastiek aan senioren.

Geen lessen meer van Sjoerd

Sjoerd Heerema gaf al ontzettend lang elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur les aan ‘de dames van Sjoerd’. Het was een hechte groep dames die fanatiek sportte, lief en leed met elkaar deelde en tussentijds ter afwisseling of afsluiting van het seizoen een wandeling of fietstocht maakte. Toen door de komst van Corona een aantal dames niet meer kwam sporten en er ook twee afhaakten door een verhuizing, bleven er dit seizoen zo weinig dames over, dat Sjoerd er maar helemaal mee gestopt is. Dat was geen gemakkelijke beslissing en sommige dames waren er oprecht verdrietig van. Zodra Corona het weer toelaat en de kantine weer open gaat, dan nemen we met zijn allen nog op een goede manier afscheid van Sjoerd … en van de dames.

Geen kidsdance meer

De samenwerking tussen dansschool Elisance en Sportvereniging Vledder is vrij abrupt tot een einde gekomen. De kinderen waren daar best sneu van, want zij waren blij met de lessen van juf Michelle. Daar hadden wij als Sportvereniging alle begrip voor, maar vanwege het geringe aantal kinderen per groep en het feit dat er geen zicht was op een toename van het aantal kinderen op de korte termijn hebben we uiteindelijk toch besloten om de stekker eruit te trekken. Het is jammer, maar als vereniging wil je graag blijven bestaan en dan zijn dit soort maatregelen soms nodig…