Gym-instuif was een verrassing

Een gym-instuif voor alle basisschool kinderen uit de omgeving; dat leek ons een goed plan voor de krokusvakantie. Zo halverwege de vakantieweek hebben kinderen wel behoefte om eens lekker te bewegen, zeker als de maartse buien het buitenspelen danig in de weg zitten. En dit bood ons als sportvereniging tevens de gelegenheid om kinderen en ouders kennis te laten maken met onze nieuwe gymjuf, Ina Broertjes.

Maar wat een verrassing toen de kinderen de sporthal betraden. Luset, Ina en Erin hadden zich vreselijk uitgesloofd en van de sporthal een ware jungle gemaakt, compleet met een echte hangbrug. Dat was pas spannend! De kleuters waren er eerst helemaal stil van. Maar na een paar voorzichtige eerste stapjes op die wiebelende brug, durfden ze al er al snel steeds harder op te lopen en te klauteren. En dat was ook nodig toen er een tikker werd aangesteld.

Kortom, de gym-instuif was een verrassend succes. De kinderen keerden moe maar voldaan naar huis terug en de gymjuffen hebben een pluim verdiend!

bankje klein   groep 1 klein