Heren 1 volleybal kampioen

Promotie naar de 2e klasse!

Het eerste herenteam van volleybal vereniging SV Vledder heeft het kampioenschap behaald in de 3e klasse van de Nevobo volleybal competitie. Het hele seizoen heeft het team in de top-3 gestaan en door ook aan het eind van de competitie de nodige punten te pakken werd de koppositie ingenomen.

foto heren 1 aan het spelen - kleinIn de laatste wedstrijd kwam naaste concurrent Blauw Wit uit Oldebroek op bezoek in sporthal De Spronk. De mannen van SV Vledder hadden aan één set genoeg om zich kampioen te mogen noemen. Ondanks de zichtbaar aanwezige spanning maar luidkeels ondersteund door de fanatieke toeschouwers werd de eerste set met een nipte 25-22 setwinst afgesloten. Daarmee stond het kampioenschap vast en kon er, na de gebruikelijke rondedans, met meer ontspanning doorgespeeld worden. En zoals het hoort voor een goed kampioen werden de sportief spelende Oldebroekers met een duidelijke 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Waarna het kampioensfeest los kon barsten.

Met het behalen van de titel promoveert Heren 1 van SV Vledder naar de 2e klasse. Gelukkig hebben zich afgelopen seizoen een aantal jonge spelers als lid gemeld waardoor met veel vertrouwen de stap naar een hogere klasse wordt gemaakt.