Nieuw tenue voor heren 1

Sinds donderdag 14 november speelt het eerste volleybal herenteam van SV Vledder in een nieuw tenue, gesponsord door Winans Dakwerken uit Blokzijl.

Sponsoren

Zoals elke sportvereniging is ook SV Vledder voor de aanschaf van nieuwe teamkleding afhankelijk van sponsoren. Gelukkig zijn die nog altijd bereid geweest om daarin te voorzien. De vorige shirtjes van het eerste herenteam werden gesponsord door COOP Simonides uit Vledder. Nu is het dakdekkersbedrijf Winans Dakwerken die het herenteam in het nieuw heeft gestoken. We zijn beide firma’s zeer dankbaar voor deze investering.

Competitie

Heren 1 van Vledder speelt in de tweede klasse van de Nevobo competitie tegen veel teams uit de Noordoostpolder. In de wedstrijd tegen Heren 2 van SV Marknesse werd de nieuwe outfit voor het eerst gedragen. Deze tegenstander was kennelijk zo onder de indruk van de flitsend nieuwe shirtjes van hun opponent dat ze er beter door gingen spelen. Na een lange strijd werd het 4-0 voor Marknesse. Volgende week zijn de heren van SV Vledder weer aan zet!