Nieuwe turnpakjes

Door sponsorloop

De turnpakjes van onze Sportvereniging waren aan vervanging toe. Eerlijk gezegd was het een armzalig zooitje als je de jeugd zo samen zag turnen. Veel kinderen hadden helemaal geen officieel turnpakje meer aan of ze hadden er eentje die er verwassen en gekrompen uitzag. Er moesten dus nieuwe turnpakjes komen, maar wie gaat dat betalen? En laten we de kinderen zelf een nieuw pakje kopen of gaan wij dat doen?

Sponsorloop

Juf Ina kwam toen op het idee om een sponsorloop te gaan houden – gewoon in de les. En niet alleen suf rondjes lopen, maar met allerlei turnhindernissen erbij. Dat was een groot succes. Bijna € 800,- is er bij elkaar gerend! En van dat geld zijn nu deze nieuwe turnpakjes aangeschaft.

Van de vereniging

De nieuwe tenue’s worden alleen gedragen tijdens belangrijke lessen en evenementen, zoals wedstrijden en uitvoeringen. Ze blijven in het bezit van de vereniging, zodat er altijd voor iedereen een passend pakje is. Voor de jongsten zijn het tenue’s zonder mouwen en voor de groteren met mouw. Voor de enige heer in het gezelschap is er een mooi hemd en lange broek.