ALV 4 oktober 2023

Op 4 oktober 2023 wordt onze jaarlijkse ALV gehouden. Schrijf dit alvast in jullie agenda, want er komen belangrijke zaken aan de … Lees verder »

Contributie wordt verlaagd

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 september 2022 is besloten dat de reserves het toelaten om voor de meeste sporten de contribute … Lees verder »

Nieuwe shirtjes voor badminton jeugd

De jeugdleden van de afdeling badminton van Sportvereniging Vledder zijn superblij met hun nieuwe shirtjes. Trainer Philip Boot heeft het initiatief genomen … Lees verder »

Sportseizoen 2021 – 2022 in september van start

Het nieuwe sportseizoen start in de eerste week van september weer in Sporthal De Spronk.

Dansen en gymnastiek senioren gestopt

Helaas moeten wij mededelen dat mede als gevolg van de  Corona beperkingen wij dit jaar gestopt zijn met het geven van danslessen … Lees verder »

Workshop DANSEN voor kids

Op initiatief van de beweegcoaches en in samenwerking met Elisance uit Steenwijk, start SV Vledder op vrijdag 6 maart 2020 met een … Lees verder »

Een goed begin van 2020

Albert Rink is onze nieuwe penningmeester Na een lange zoektocht heeft SV Vledder een nieuwe penningmeester in de persoon van Albert Rink.  … Lees verder »

Nieuw tenue voor heren 1

Sinds donderdag 14 november speelt het eerste volleybal herenteam van SV Vledder in een nieuw tenue, gesponsord door Winans Dakwerken uit Blokzijl. … Lees verder »

Onderlinge turnwedstrijd

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn de jaarlijkse onderlinge turnwedstrijden gehouden. Op vier verschillende toestellen in twee leeftijdscategorieën moest worden uitgemaakt wie … Lees verder »

Sportfit 55+ aan de wandel

Elk jaar als de beheerders van sporthal De Spronk tijdens de meivakantie de sporthal sluiten, gaat onze seniorengroep Sportfit 55+ aan de … Lees verder »