Dansen en gymnastiek senioren gestopt

Helaas moeten wij mededelen dat mede als gevolg van de  Corona beperkingen wij dit jaar gestopt zijn met het geven van danslessen … Lees verder »

Workshop DANSEN voor kids

Op initiatief van de beweegcoaches en in samenwerking met Elisance uit Steenwijk, start SV Vledder op vrijdag 6 maart 2020 met een … Lees verder »

Een goed begin van 2020

Albert Rink is onze nieuwe penningmeester Na een lange zoektocht heeft SV Vledder een nieuwe penningmeester in de persoon van Albert Rink.  … Lees verder »

Nieuw tenue voor heren 1

Sinds donderdag 14 november speelt het eerste volleybal herenteam van SV Vledder in een nieuw tenue, gesponsord door Winans Dakwerken uit Blokzijl. … Lees verder »

Onderlinge turnwedstrijd

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn de jaarlijkse onderlinge turnwedstrijden gehouden. Op vier verschillende toestellen in twee leeftijdscategorieën moest worden uitgemaakt wie … Lees verder »

Sportfit 55+ aan de wandel

Elk jaar als de beheerders van sporthal De Spronk tijdens de meivakantie de sporthal sluiten, gaat onze seniorengroep Sportfit 55+ aan de … Lees verder »

Trainer krijgt een lintje

Op 26 april 2019, de dag vóór Koningsdag, werden de jaarlijkse lintjes weer uitgedeeld door de verschillende burgemeesters in het land. In … Lees verder »

Nieuwe turnpakjes

De turnpakjes van onze Sportvereniging waren aan vervanging toe. Eerlijk gezegd was het een armzalig zooitje als je de jeugd zo samen … Lees verder »

Volleybal Nieuwjaarstoernooi

Op 3 januari was weer het traditionele volleybal oliebollentoernooi in Sporthal De Spronk. Dit keer geen oliebollen, maar veel kniepertjes en rolletjes … Lees verder »

Turnpieten stelen de show

Zaterdagmorgen 24 november was het weer zover: de Sint kwam naar Vledder. Dit maal was de ontvangst niet in De Tippe, maar … Lees verder »