Sportseizoen 2021 – 2022 in september van start

Het nieuwe sportseizoen start in de eerste week van september weer in Sporthal De Spronk.

Dansen en gymnastiek senioren gestopt

Helaas moeten wij mededelen dat mede als gevolg van de  Corona beperkingen wij dit jaar gestopt zijn met het geven van danslessen … Lees verder »

Workshop DANSEN voor kids

Op initiatief van de beweegcoaches en in samenwerking met Elisance uit Steenwijk, start SV Vledder op vrijdag 6 maart 2020 met een … Lees verder »

Een goed begin van 2020

Albert Rink is onze nieuwe penningmeester Na een lange zoektocht heeft SV Vledder een nieuwe penningmeester in de persoon van Albert Rink.  … Lees verder »

Nieuw tenue voor heren 1

Sinds donderdag 14 november speelt het eerste volleybal herenteam van SV Vledder in een nieuw tenue, gesponsord door Winans Dakwerken uit Blokzijl. … Lees verder »

Onderlinge turnwedstrijd

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn de jaarlijkse onderlinge turnwedstrijden gehouden. Op vier verschillende toestellen in twee leeftijdscategorieën moest worden uitgemaakt wie … Lees verder »

Sportfit 55+ aan de wandel

Elk jaar als de beheerders van sporthal De Spronk tijdens de meivakantie de sporthal sluiten, gaat onze seniorengroep Sportfit 55+ aan de … Lees verder »

Trainer krijgt een lintje

Op 26 april 2019, de dag vóór Koningsdag, werden de jaarlijkse lintjes weer uitgedeeld door de verschillende burgemeesters in het land. In … Lees verder »

Nieuwe turnpakjes

De turnpakjes van onze Sportvereniging waren aan vervanging toe. Eerlijk gezegd was het een armzalig zooitje als je de jeugd zo samen … Lees verder »

Volleybal Nieuwjaarstoernooi

Op 3 januari was weer het traditionele volleybal oliebollentoernooi in Sporthal De Spronk. Dit keer geen oliebollen, maar veel kniepertjes en rolletjes … Lees verder »