Sportfit 55+

Voor elke sportieve oudere

Altijd fit geweest en dan nu hijgend de trap op? Last van stramme spieren en krakende gewrichten? Sportfit is dan een goede manier om je spieren soepel te houden en aan je conditie te werken. En het is nog reuze gezellig ook!

Soepel blijven bewegen op eigen niveau

Het is bewezen: wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan het beste zoveel mogelijk bewegen. Bij Sportfit wordt elke maandagmorgen onder leiding van een specifiek hiervoor opgeleide sportleider in twee groepen een uur gesport. De groepen zijn zo samengesteld dat iedereen in zijn of haar tempo kan deelnemen; de eerste groep is iets fanatieker dan de tweede.

Conditie op peil

Elke les begint met een rondje warming up en dan aan de slag: in flink tempo bewegen op de maat van de muziek. Het vraagt soms hersengymnastiek om alle stappen en pasjes te volgen. Daarna grondoefeningen op de mat, vooral hierdoor wordt een mens na een dagje tuinieren de volgende dag geen stijve hark! Trainer Tineke Rudolphie daagt uit, maar geeft ook ruimte en houdt ons in de gaten.

Na afloop nog een kop koffie in de gezellige kantine van de sporthal? Dat kan, de kantine is op maandagmorgen altijd open.

Lestijden en aanmelden

Groep 1 Maandagmorgen: 9:00 – 10:00
Groep 2 Maandagmorgen: 10.15 – 11.15 uur

Iedereen van een zekere leeftijd mag vrijblijvend twee keer meedoen. Voor meer informatie kun je  bellen met de contactpersoon of mailen. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden als lid.

Nieuws

Het laatste nieuws vind je op de nieuwspagina onder de categorie Sportfit 55+

 Sportfit bij Sportvereniging Vledder SVV sportfit 55+ volleybal