Volleybal

Voor competitiespelers en recreanten

Op zoek naar een gezellige club waar je op redelijk niveau kunt volleyballen? Bij Sportvereniging Vledder kun je zowel in competitie verband als recreatief aan de slag. Gedurende de zomermaanden spelen we Beach volleybal .

Nevobo competitie

Twee heren -en één damesteam spelen in de Nevobo competitie, district Hanze-Linde. De heren spelen tweede en vierde klasse en de dames zijn in de derde klasse actief. De wedstrijden zijn op dinsdagavond en Sporthal de Spronk is onze thuisbasis.

Gezamenlijke training

Als kleine vereniging moet je soms praktisch denken. Sinds een aantal jaren trainen de dames -en herenteams daarom gezamenlijk, maar wel op twee aparte velden. Dat betekent voor beide partijen wat geven en nemen, maar het biedt ook voordelen: de dames leren hoog springen en harde ballen goed op te vangen en de heren krijgen meer ruimte om aan hun positiespel te werken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers.

Training -en wedstrijdtijden

Thuiswedstrijd – Dames Dinsdag: 20:00 uur
Thuiswedstrijd – Heren 1 Dinsdag: 20:00 uur
Thuiswedstrijd – Heren 2 Dinsdag: 20:45 uur
Training – Dames en Heren Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

Zin om met ons mee te spelen? Geoefende volleybalspelers zijn altijd welkom. Iedereen kan vrijblijvend twee keer meetrainen. Aanmelden kan via de website door het aanmeldformulier te downloaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Rink.

Wedstrijden 2019 – 2020

Het laatste nieuws  vind je op de nieuwspagina onder de categorie Volleybal competitie
Algemene informatie op Volleybal Startkabel.

Heren 1 kampioen - klein Dames 1 oktober 2013 klein 2