Volleybal recreanten

Gezellig fanatiek

Heb je wél zin om te volleyballen, maar geen tijd en/of puf om wekelijks competitie te spelen? Dan kun je bij SV Vledder ook recreatief volleyballen.

Ongedwongen sfeer

Elke dinsdagavond wordt er getraind en gespeeld. Dat gebeurt in een ongedwongen sfeer. De bal gaat niet altijd in drieën over het net, maar het punt telt en daar gaat het om. Na afloop van de training wordt er vaak nog wat nagepraat in de kantine van de sporthal. Samen met de competitie spelende leden hebben we twee maal per jaar een onderling toernooi: een Nieuwjaarstoernooi en een Eindejaarstoernooi. Na afloop van het sportseizoen gaan we gezellig met elkaar eten of organiseren we een andere activiteit.

Dorpencompetitie

De volleybal recreanten doen mee aan een onderlinge dorpencompetitie, die vanaf oktober eens per maand in Sporthal de Spronk wordt georganiseerd. Daarbij wordt op tijd gespeeld tegen gemengde volleybalteams uit de omliggende dorpen, zoals stratenteams, vriendenteams etc. De teams zijn afkomstig uit de regio.

Lestijden en wedstrijdtijden

Dinsdag trainen 21:00 – 22:30
Dinsdag wedstrijd – eens per maand 20:00 – 22:30

Nieuws