Succesvol Marse toernooi

Marsetoernooi 2017 in het wandrekAcht turnsters van Sportvereniging Vledder hebben zaterdag 4 november deelgenomen aan het jaarlijkse Marse Toernooi in Ruinen. En met succes. Merel Blum en Tessa de Jong bereikten zelfs het podium.

Jaarlijks turntoernooi

Elk jaar organiseert DOO Ruinen een turntoernooi voor gymnasten uit de regio. Zaterdag 4 november was het weer zover. Ruim 300 deelnemers van verschillende regionale gymnastiekverenigingen kwamen naar dit gezellige turnevenement in Ruinen. Vanuit Vledder waren er acht deelnemers in verschillende leeftijdscategorieën.  De meiden hadden al weken flink geoefend onder leiding van Ina Broertjes en de assistentes Erin Bouwhuis en Rachel van den Berg.  Zelfs in de herfstvakantie en dat wil wat zeggen!

Goede score

Maar het resultaat mocht er zijn. De oefeningen op de mat, de balk, de mini trampoline en de brug ongelijk werden door allemaal zeer goed uitgevoerd. Merel Blum en Tessa de Jong bereikten daarmee het podium met een tweede en derde plaats. Mirthe Ellwanger werd zesde in haar leeftijdscategorie met alleen maar achten en negens. Ook Raja, Emma, Linde, Sophie en Indie hielden de eer van de vereniging hoog. Ze wilden dan ook graag met hun medailles voor deze foto poseren.

Marse toernooi DOO-164 Marse toernooi DOO-201 Marse toernooi DOO-179 Marse toernooi DOO-140 Marse toernooi DOO-18 Marse toernooi DOO-151 Marse toernooi DOO-9