Trainer krijgt een lintje

Op 26 april 2019, de dag vóór Koningsdag, werden de jaarlijkse lintjes weer uitgedeeld door de verschillende burgemeesters in het land. In Westerveld waren dat er zeven en twee daarvan vielen ten deel aan twee van onze (ex)leden: Wolter en Ineke van Tarel.

Volleyballers in hart en nieren

Wolter en Ineke hebben bieden hun hart verpand aan het volleybalspel. Dus toen zij een aantal jaren geleden vanuit Borne in Wateren kwamen wonen was het niet meer dan logisch dat zij weer lid zouden worden van een volleybalvereniging. Dat werd Sportvereniging Vledder.

Actief in het vrijwilligerswerk

Zowel Wolter als Ineke hebben zich altijd actief ingezet als vrijwilliger voor diverse verenigingen en stichtingen. Zo begeleidde Wolter jarenlang een team volleyballers met een geïmplanteerd orgaan, zoals een hart of een nier en was daar wereldwijd heel succesvol mee. Binnen onze vereniging nam hij direct het initiatief tot het oprichten van een activiteitencommissie en sinds hij dit jaar vanwege een versleten knie niet meer mag volleyballen is hij trainer en coach van de dames.

Kortom … het lintje is zeer verdiend en wij zijn er als verenging heel trots op dat wij een trainer en ex-volleybalster met een lintje hebben ….