Tweiduster toernooi geslaagd

Het Tweiduster badminton toernooi, dat op 27 maart door Sportvereniging Vledder werd georganiseerd, was een succes. Met 24 deelnemende jeugdspelers en meer dan 40 volwassen badminton spelers heeft SV Vledder het badminton in de regio weer op de kaart gezet.

Jeugdtoernooi

24 Jeugdspelers waren naar de Spronk gekomen om daar hun krachten te meten en ervaring op te doen met andere spelers uit de buurt. De wedstrijd was van  6u tot kwart voor acht. Alle spelers waren in 3 groepen ingedeeld,  die ongeveer dezelfde sterkte hadden.  Na ongeveer 6 ronden waarin indrukwekkend goed en sportief werd gespeeld werden de resultaten bekend gemaakt. Elke groep had een tweede (medaille met lint) en een eerste prijs (beker). Van harte gefeliciteerd!  Moe en voldaan ging iedereen naar huis.  Leuk dat jullie er waren. Ook de toeschouwers en  tellers en invallers  worden  hartelijk bedankt. Zie ook de foto’s op onze Facebook pagina.

Volwassen toernooi

Na de jeugd speelden volwassenen hun potje. Er waren spelers van Zwolle tot Bovensmilde en van Wolvega tot Dwingeloo. Er was een zeer grote opkomst. Eigenlijk meer spelers dan plaatsen.  Met wat schuifwerk kon iedereen toch naar tevredenheid meedoen  zonder lange onderbrekingen.  Wat is er weer fanatiek gespeeld !  Dankzij slim rekenwerk van Bart  was na afloop de prijsuitreiking  mogelijk in de kantine bij Roelof en Lammie.  Het was weer bar gezellig.

Bart Kisjes en Philip Boot

badm tweiduuster '15 z1 Badm Tweiduuster '15  d klein Badm Tweiduuster '15 Volw a1 klein Badm Tweiduuster '15  b klein